Debby de Bruijn

Van groei tot bloei

Mijn passie is ontwikkeling. Door mensen in het licht te zetten en de juiste voeding te geven, groeien ze. Als coach en adviseur spoor ik aan daar waar mensen zelf de stap willen zetten.

 

Aan het begin van een traject kom ik tot de kern van uw zaak. Vanuit mijn kracht in analyse doorgrond ik wat er werkelijk speelt, om vervolgens samen met u te kijken naar wat nodig is voor het gewenste resultaat.
Daarbij geloof ik in co-creatie: samenwerken met ruimte voor ieders inbreng. De kennis van mensen van hun werk in combinatie met mijn kennis van het vak, leidt tot succes.

 

Ik houd van aanpakken en aan de slag gaan met elkaar om vervolgens met zorg en daadkracht een proces te begeleiden. Ontwikkeling vraagt ook om diepgang: gedrag verandert als gevolg van het aanpassen van overtuigingen op identiteitsniveau. Wat betekent dat je soms even stil moet staan om daarna weer effectief door te kunnen gaan.

 

Nieuw leiderschap waarin de harde en zachte kant hand in hand gaan, heeft voor mij de toekomst. Persoonlijke ontwikkeling is daarbij een voorwaarde, denken in kansen de uitdaging. Respect voor elkaar vormt het fundament, met groei als resultaat. Een blijvend én gedragen resultaat welteverstaan!