=> GoedeRaad coaching

Een goed resultaat is net zo belangrijk als de weg ernaar toe. Dat is het geheim van coaching.

 

Wanneer u ervaart dat het niet meer goed loopt, of zelfs dat u vastloopt in uw werk of privéleven, kan individuele coaching een uitkomst bieden. Samen met een ervaren coach werkt u aan een doelgerichte verbetering van uw functioneren. Stap voor stap.
 

GoedeRaad maakt in coaching gebruik van methoden uit NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werk. Hierbij gaat het om een duurzame, effectieve verandering te bewerkstelligen. Een verandering die blijvend het verschil maakt voor u. Dit vraagt aandacht en betrokkenheid. En moed om aan te pakken wat nodig is. Vanuit de kern.
 

Coaching betekent daarmee het zichtbaar maken wat onzichtbaar is. Het verhelderen van onderliggende patronen en structuren: wat maakt dat u het doet zoals u het doet?
 

In coaching van GoedeRaad staat de eigen verantwoordelijkheid (autonomie) van de cliënt centraal. Inzicht geeft de ruimte om te kiezen dat het anders kan en mag. Ervaring geeft overtuiging en zelfvertrouwen. De GoedeRaad-coach begeleidt u of uw medewerker in de stappen die nodig zijn. Met het voluit inzetten van alle kwaliteiten.
 

Coachen is leren succesvol te zijn vanuit eigen kracht.