=> GoedeRaad loopbaanbegeleiding

Wie werkt vanuit hart en ziel, geïnspireerd, komt tot verrassende kansen en mogelijkheden …

 

Medewerkers in een organisatie goed laten functioneren en betrokken houden is essentieel voor een goed bedrijfsresultaat. Wanneer er signalen zijn dat iemand is uitgegroeid of uitgekeken op een functie, is het belangrijk om mensen in beweging te brengen, te ontwikkelen en perspectief te bieden, binnen het bedrijf of naar buiten toe.

 

GoedeRaad adviseert bedrijven en organisaties bij in-, door- en uitstroomvraagstukken, en begeleidt hierin medewerkers naar zelfredzaamheid en zelfsturing in hun loopbaan.
GoedeRaad helpt medewerkers antwoorden te vinden en inzicht te verwerven in essentiële vragen als: “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?”, “Wat wil ik?”.

 

GoedeRaad zet NOLOC-gecertificeerde loopbaanprofessionals in die werken in nauwe afstemming met opdrachtgever en medewerker. Er wordt een stappen- en begeleidingsplan met gewenst resultaat afgesproken. Onze werkwijze kenmerkt zich door een grote mate van betrokkenheid, individueel maatwerk, en transparante communicatie en terugkoppeling. Met als resultaat een vitale, flexibele organisatie met de juiste medewerkers.

 

Loopbaanbegeleiding / Re-placement / Re-integratie / Ontwikkel- en selectieassessments