Koos Nijst

Voor een vitale, flexibele organisatie met goede mensen

Werken aan vitale, flexibele organisaties met goede mensen is mijn passie. In deze snel veranderende wereld kunnen bedrijven alleen voortbestaan en flexibel zijn als hun medewerkers dat ook zijn!

Ik adviseer bedrijven en organisaties bij in-, door- en uitstroomvraagstukken en begeleid hierin medewerkers naar zelfredzaamheid en zelfsturing in hun loopbaan.

 

Medewerkers in een organisatie goed laten functioneren en betrokken houden is essentieel voor een goed bedrijfsresultaat. Wanneer er signalen zijn dat iemand is uitgegroeid of uitgekeken op een functie, is het belangrijk om mensen in beweging te brengen, te ontwikkelen en perspectief te bieden, binnen het bedrijf of naar buiten toe.

 

In samenspraak met de opdrachtgever en medewerker werk ik als loopbaanadviseur. Voor mij is het de kunst om de kandidaat zelf te laten ontdekken wat hij/zij zoekt en wil ervaren in het werk en dit te vertalen naar een doelgericht stappen- en begeleidingsplan. Wie, net zoals ik, werkt vanuit hart en ziel, geïnspireerd, komt tot verrassende kansen en mogelijkheden

 

Loopbaanbegeleiding / Re-placement / Re-integratie / Ontwikkel- en selectieassessments